Starity

Nina Dobrev két pasit bolondít

2014. április 10. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárja a valóságban is két tűz közé került, hiszen egy sorozatbeli vámpír és egy vérfarkas is csapja neki a szelet.

hirdetés
Nina Dobrev két pasit bolondít

A Vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev, mióta szakított Ian Somerhalderrel, igazán mozgalmas magánéletet él a média szerint. Először Derek Hough-val boronálták össze, állítólag együtt volt Liam Hemsworthszel is, közben hírbe hozták a jóképű kollegájával Paul Wesley-vel, majd szárnyra kaptak a pletykák, miszerint újra Ian ágyában keresi a vigaszt.

A hírek szerint, mostanra egy újabb kollegáját is az ujja köré csavarta a fiatal színésznő, és élvezi is azt, hogy körülrajongják a férfiak. Bennfentesek állítják, hogy a Vámpírnaplók barna szépsége Michael Trevinóval is összejár egy-egy kellemes estét eltölteni, de emellett Ian Somerhalderről sem mondott le, és kapcsolatuk olyan, mint egy barátság extrákkal. Nina, úgy tűnik, egyszerre két vasat tart a tűzben.

Egy közeli ismerős azonban úgy véli, hogy a szexi vérfarkast megformáló Michaelhöz nem fűzik gyengéd szálak a színésznőt, és mindössze csak azért került közel hozzá, hogy ezzel a lépésével féltékennyé tegye exbarátját, és újra komolyan egymásra találjanak.

Vajon újra együtt lesz Ian Somerhalder és Nina Dobrev, vagy a színésznő most éli ki vágyait és valóban minden héten más pasival bújik ágyba?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek