Starity

Új főellenséget kapunk az Amerika kapitány 3-ban

2014. április 23. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Publikálták a harmadik rész rövid történetét, és már a film írói, illetve rendezői is megvannak.

hirdetés
Új főellenséget kapunk az Amerika kapitány 3-ban

Harmadik hete áll a bevételi listák élén a Magyarországon április 10-én bemutatott Amerika kapitány: A tél katonája. A Marvel stúdió nemrégiben közzétette a harmadik epizód rövid történetét, melyből kiderül, hőseinknek újabb főgonosszal kell szembenézniük.

Miután Bucky a második rész végén megpróbál szembesülni a múltjával, Amerika kapitány elhatározza, hogy megkeresi, amiben Sam Wilson 'Sólyom' is segítségére lesz: a 2016. május hatodikán bemutatásra kerülő produkcióban együtt folytatják a keresést Bucky Barnes után, ám dolgukat megnehezíti egy „új” ellenség.

Crossbonest A tél katonájában megismert Frank Grillo alakítja, karaktere a SHIELD-hez beépült, ugyanakkor HYDRA-nak dolgozó Brock Rumlow, aki Bucky őrzésében vett részt, majd megpróbálta kiiktatni Steve-et és Natashát.

Ismét visszatér Anthony Mackie, Chris Evans és Sebastian Stan, aki nemrég kilenc filmre szóló szerződést kötött a stúdióval, valamint a harmadik epizódot is a Russo testvérek rendezik majd.

A forgatókönyvet Jack Kirby és Joe Simon képregényei alapján Christopher Markus és Stephen McFeely írják, nemrégiben felreppent pletykák szerint pedig a következő rész az Újjászületés címet kapja, de ez még nem nyert megerősítést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek