Starity

Az AC/DC megtalálta Malcolm Young utódját

2014. május 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesebb mint egy hónappal ezelőtt adta hírül a világhírű ausztrál csapat, miszerint Malcolm Young ritmusgitáros egészségügyi problémák miatt nem állhat többé színpadra. A legendás zenész utánpótlása pedig már meg is érkezett unokaöccse személyében.

hirdetés
Az AC/DC megtalálta Malcolm Young utódját

Hosszas tagadás után április 16-án tudatta az idén 41 éves fennállását ünneplő AC/DC, miszerint az alapító tagként a csapatban ritmusgitározó Malcolm Young egészségügyi problémái miatt nem állhat többé a színpadra. Rögtön meg is kezdődtek a találgatások, hogy vajon kivel pótolják a 61 éves zenészt, de a rajongóknak nem kell csalódniuk: Malcolm helyét unokaöccse, Stevie Young veszi át, így az AC/DC továbbra is „családi vállalkozás” marad.

Érdekesség, hogy Stevie nem először ugrik be a bandába, ugyanis az 1988-as Blow Up Your Video turnén is ő kísérte a srácokat, és most megérdemelten ismét ő áll nagybátyja helyére. A zenekar jelenleg 16. önálló stúdiólemezén dolgozik, így különösen fontos volt, hogy mihamarabb megtalálják Malcolm méltó utódját.

Íme egy 1988-as felvétel, melyen Stevie ragadta magához a ritmusgitárt az AC/DC oldalán!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek