Starity

Naptárral jelentkezik Adam Lambert

2014. május 14. 11:11   |   Szerző: AdamFans

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy év után ismét hivatalos naptárat jelentetett meg Adam Lambert rajongói számára.

hirdetés
Naptárral jelentkezik Adam Lambert

Adam Lambert rajongói felkészülhetnek egy őrületes évre: kedvenc énekesük év elején belekóstolt a színészkedésbe, majd visszatért a Queenhez egy sikeres nyári, észak-amerikai turnéra, de mindemellett Max Martinnal dolgozik az új lemezén, ami 2014 végén jelenik meg.

Adam továbbá, hogy meglepje rajongóit, megjelentet egy 18 hónapos naptárat. 12 vadonatúj fotó található benne a 2015-ös év minden hónapjára, ezenkívül egy bónuszkép 2014 hátralévő részére, júliustól decemberig.

Mi több! Kizárólag az adamlambertfans.com tagjainak: Adam aláírt naptárokat meghatározott számban, s ha klubtag vagy, talán tiéd lesz a dedikált darabok egyike! (Az, hogy ki kap dedikált példányt, véletlenszerűen fog eldőlni, nem lehet rendelni közülük.)

A naptárak 2014. júliustól 2015. decemberig vannak dátumozva, a megrendelések várhatóan július közepén érkeznek meg a megrendelőkhöz.

A naptárak ára $14.99, azaz körülbelül 3310 forint.

Ha szeretnél rendelni, kattints erre a linkre. Fontos, hogy a fizetéshez szükségetek lesz dombornyomott kártyára vagy PayPalra!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek