Starity

Paul Walker tesója a filmiparban marad

2014. június 03. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cody Walker még több Halálos iramban-filmben tűnhet fel, mivel Paul karaktere visszavonul.

hirdetés
Paul Walker tesója a filmiparban marad

Paul Walker testvére, Cody, aki segítségével rögzítik a hiányzó jeleneteket a hetedik Halálos iramban-filmben, állítólag visszatér majd a franchise-ba, mivel tehetsége lenyűgözte a film producereit – számolt be a MailOnline.

„Paul karaktere, Brian O'Conner visszavonul majd, így öccse csatlakozhat a szériához. Persze Cody nem lecserélni fogja az elhunyt színészt, de a producerek nagyon hálásak neki, amiért segített nekik befejezni a legutóbbi filmet, nagyon hasonlít Paulra, ráadásul tehetséges” – mesélte egy, a filmen dolgozó bennfentes, aki hozzáfűzte, a stúdió örül, hogy valaki továbbviheti Paul nevét.

A 25 éves Cody áprilisban beszélt először testvére haláláról, akkor bevallotta, az egész még mindig nagyon tragikus és hihetetlen. „Még mindig nem tűnik igaznak. Néha, amikor forgatott, hat-hét hónapot töltött távol otthonról, tudod, most is ilyesmit érzek. Az egyetlen kapcsolattartási mód a telefon volt. Szóval tudom, hogy időbe fog kerülni [feldolgozni].”

A Fast & Furious 7 2015. április 10-én kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek