Starity

Novemberben érkezik a Foo Fighters új albuma

2014. június 03. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Foo Fighters frontembere, az ex-Nirvanás Dave Grohl elárulta, hogy dolgoznak a még el nem nevezett lemezen, melynek megjelenése novemberre várható.

hirdetés
Novemberben érkezik a Foo Fighters új albuma

Dave Grohl korántsem unatkozik az utóbbi időben, ugyanis feleségével, Jordyn Blue-val harmadik kislányukat várják, emellett pedig a zenész házigazdája lett az HBO-n futó Sonic Highways című műsornak is, melynek célja, hogy az amerikai lemezkiadókat mutassa be. A show amolyan folytatása a tavaly megjelent dokumentarista-jellegű Sound City című filmnek.

Dave emellett ismét stúdióba vonult Grammy-díjas zenekarával, a Foo Fightersszel, hogy felvegyék – még el nem nevezett – nyolcadik stúdióalbumukat, melynek megjelenése novemberre várható. Érdekesség, hogy a Seattle-i csapat minden nagylemezét különböző kiadók gondozásában jelentette meg, így bőven szereztek tapasztalatot Dave új műsorához, ami a kiadókat illeti.

„A zene egy folyamat vagy maga az evolúció, nem tudom biztosan, ez egy igazi Foo Fighters-lemez lesz. Rájöttök majd, hogy a Foo Fighters benne van az albumban, de egyúttal meg is fogtok lepődni velünk kapcsolatban. Néhány olyan dologgal kísérleteztünk, melyekkel korábban sosem. Őszintén mondom, a dalok közt lesznek olyanok, melyek meglepetést okoznak majd” – nyilatkozta Dave az NME magazinnak.

A karizmatikus frontember nemrégiben igen meglepő nyilatkozatot tett a készülő lemezzel kapcsolatban, mely igencsak felvillanyozta a rajongókat, így biztosak lehetünk, hogy a csapat egy igazán ütős anyagon dolgozik.

„Már tudom, hogy amit a soron következő Foo Fighters albummal művelünk, az kib*szott őrültség. Másfél hónappal ezelőtt hoztam fel egy ötletet a csapat előtt, a srácok pedig csak annyit mondtak: 'Haver, ezt kell legelőször megcsinálnunk!' Tudom, basszus!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek