Starity

Ballack marad a csapatkapitány

2010. szeptember 01. 16:04   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német válogatott kapitánya a világbajnokságon Philipp Lahm volt, mivel Michael Ballack sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a tornát. Lahm ezután is megtartotta volna a csapatkapitányi címet, ám Löw döntése szerint továbbra is a rutinos középpályás marad a Nationalelf kapitánya.

hirdetés
Ballack marad a csapatkapitány

A 98-szoros német válogatott focista még a májusi FA-kupa döntőn szenvedett sérülést, ami miatt nem vehetett részt a dél-afrikai világbajnokságon. Ezalatt Lahm viselte a csapatkapitányi karszalagot, aki nem vallott szégyent a vb-n. A 26 éves védő emiatt úgy érezte, hogy továbbra is igényt tartana a címre.

Hetek óta tartó vitát zárt le ma reggel a Nationalelf szövetségi kapitánya, amikor bejelentette, hogy Michael Ballack marad a német válogatott kapitánya.

Mivel Ballack még nem épült fel teljesen, és ezidáig nem sikerült visszanyerni régi formáját, nem kapott meghívót a Nationalmannschaft Belgium és Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezőire. Ezen a két mérkőzésen még Philipp Lahm viseli majd a karszalagot, helyettese pedig Bastian Schweinsteiger lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek