Starity

Még idén turnéra indul az AC/DC

2014. június 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig két hónappal ezelőtt osztotta meg a világhírű csapat, miszerint Malcolm Young gitáros betegség miatt nem állhat színpadra, ettől függetlenül az AC/DC-t máris a stúdióban találjuk, ahol a zenekar soron következő nagylemezén dolgzik.

hirdetés
Még idén turnéra indul az AC/DC

Alig két hónappal ezelőtt járta be a hír a világsajtót, miszerint az ausztrál zenekar gitárosa, a 61 éves Malcolm Young egészségi állapota miatt nem állhat színpadra. A csapat ennek ellenére elhatározta, hogy nem adja fel a rock n' rollt és gőzerővel nekilátott soron következő nagylemezének munkálataihoz, melynek során Malcolmot unokaöccse, Stevie Young helyettesíti.

A Brian Johnson vezette öt tagú formáció nem sokkal később bejelentette, miszerint Stevie hivatalosan is átveszi nagybátyja helyét mindaddig, míg annak egészségügyi állapota meg nem engedi, hogy ismét gitárt ragadjon a kezébe.

Ezen kívül érdekesség, hogy a csapat frontembere nemrégiben a házigazdája volt a Cars That Rock című műsornak, melynek keretein belül az autókkal és a sebességgel kapcsolatos szenvedélyének hódolhatott. Brian egy külön honlapot is létrehozott a show kedvéért, melyen igen kellemes meglepetéssel szolgált:

„Helló mindenki! Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a Cars That Rockkal kapcsolatos kedves szavakért. A bátorításotok nagyon sokat jelent nekem. Ez volt az első alkalom, hogy egy televíziós műsorban mutatkoztam be, még ha ez szigorúan véve nem is egy show, én igazán ideges voltam és mostanra megkönnyebbültem azt látva, hogy élvezitek ezt. Reméljük, hogy még több showban lehet részetek általunk a közeljövőben, de természetesen az AC/DC-s munkásságomhoz viszonyítva ez csupán egy kis figyelemelterelő kitérő volt és nagyon klassznak tűnik, hogy ismét útra kelhetünk még az év vége előtt. Szóval, kövessetek figyelemmel még több zenéért és még több Cars That Rockért. Köszönettel: Brian”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek