Starity

Klippremier: The Madden Brothers - We Are Done

2014. július 01. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Good Charlotte-ból ismert Bejni és Joel Madden nemrégiben debütált első szóló szerzeményével, a We Are Done-nal, melyhez már el is készült a videoklip.

hirdetés
Klippremier: The Madden Brothers - We Are Done

Benji és Joel Madden nemrégiben jelentette be, miszerint a későbbiekben szólóban is megpróbálkoznak karriert csinálni, és nem sokkal később nyilvánosságra is hozták a The Madden Brothers névre keresztelt formációjuk első szerzeményét, a We Are Done-t, mely nóta az október 7-ére várható Greetings From California címre keresztelt nagylemez előhírnöke.

„Az ötlet az volt, hogy ne a banda neve vagy műfaja mögé rejtsük ezt, de írtunk néhányt dalt, találtunk valakit, aki rögzíti őket és a legigazibb képet festi rólunk, azt, hogy kik is vagyunk mi zeneileg igazából” - írta Benji a projekttel kapcsolatban a The Madden Brothers hivatalos oldalán.

A dalhoz először egy dalszövegfelirattal ellátott, képekkel teletűzdelt videót készítettek a srácok, melyet június 17-én tettek közzé, néhány órával ezelőtt pedig nyilvánossá tették a dalhoz készült hivatalos videoklipet is YouTube-csatornájukon keresztül, mely máris közel ötvenezer látogatót számlál.

A srácok annyira belelkesedtek a rajongók visszajelzéseitől, hogy a közelgő nagylemez borítóját is megosztották a nyilvánossággal. A híresztelések szerint Joel és Benji a későbbiekben szeretné újraéleszteni a Good Charlotte-ot is és újabb nagylemezeket készíteni a zenekarral, de úgy érezték, ideje, hogy megmutassák magukat egy tőlük szokatlan, de hozzájuk közel álló műfajban is, melyet teljes egészében a magukénak éreznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek