Starity

Akusztikus albumot dob piacra a P.O.D.

2014. július 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kaliforniai keresztény nu metál banda ezúttal akusztikus albummal jelentkezik a rajongók kérésére.

hirdetés
Akusztikus albumot dob piacra a P.O.D.

A San Diego-i P.O.D. nemrégiben jelentette be, miszerint rajongói kérésére néhány nagyobb slágerüket akusztikus köntösbe bújtatva adják majd ki a PledgeMusic kampányának keretein belül.

„Eredetileg onnan jött az ötlet, hogy több rádiós műsorban is feltűntünk, majd az egyik rádióállomás felkért minket, hogy adjunk egy kisebb akusztikus koncertet. Először kicsit hezitáltunk, de a rajongók reakcióit látva arra jutottunk, hogy készítünk egy egész akusztikus albumot. Keményen dolgoztunk és dolgozunk a stúdióban, és már az album fele el is készült. Sok örömet lelünk benne, de még az egész nagyon nyers, lecsupaszítottnak érzi magát tőle az ember” – nyilatkozta a csapat nemrégiben a PledgeMusicnak.

A srácok azt is elárulták, miszerint az őszre várható korongon a közönségkedvencnek számító Youth of the Nation és az Alive mellett néhány teljesen új szerzemény is feltűnik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek