Starity

Rocksztárok segítenek Deryck Whibley-nek a felépülésben

2014. július 11. 00:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Deryck Whibley a Kerrang! magazinnak árulta el, miszerint nagyon sokat segített neki Iggy Pop, Tommy Lee, Duff McKagan és Matt Sorum.

hirdetés
Rocksztárok segítenek Deryck Whibley-nek a felépülésben

A Sum 41 frontemberét, Deryck Whibley-t nemégiben hatalmas méreteket öltő alkoholizmusa során kialakult szervi problémákkal kellett kezelni, a zenész közel egy hónapot töltött a kórházban és jelenleg is fizikoterápia alatt áll az elvonási tünetek kezelése végett.

Deryck elmondása szerint már sokkal jobban van és zenekara soron következő albumán dolgozik zenésztársaival, akik mindenben támogatják őt. A zenekar mellett azonban kiáll Deryck mellett egykori felesége, Avril Lavigne is és több, hasonló problémát átélt rocksztár is, többek között Iggy Pop, Tommy Lee, Duff McKagan és Matt Sorum is.

„Most már tiszta vagyok és nem kapok hívásokat sem bizonyos emberektől... az ivócimboráktól. Ignoráltam őket. Ki akarna meghívni egy józan srácot egy buliba? Tudod ki az, aki hihetetlen támogatást nyújtott nekem? Iggy Pop. Nagyon sok jó tanácsot adott, korábban ő is átment mindezen. Évek óta barátok vagyunk, de ugyanez elmondható Tommy Lee-ről is a Mötley Crüe-ből. Elmondta, mit várjak az emberektől, mert nem mindenki fogja ezt megérteni. A Guns N' Rosesból ismert Duff McKagan és Matt Sorum is szintén remek tanácsokat adtak. Elugrottunk együtt egy kávéra és megbeszéltük ezt az egész sz*rságot” – nyilatkozta Deryck.

A zenésznek valóban nagyon komolyan kell vennie a józan életmódot és nem is csoda, hogy minden segítségen kapva kap, ugyanis orvosai szerint egyetlen pohár ital is végezhet vele, annyira kikészült a mája és veséi az éveken át tartó masszív alkoholizmustól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek