Starity

Csúszik az új Three Days Grace-album megjelenése

2014. július 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar basszusgitárosa, Brad Walst nemrégiben nyilvánosságra hozta, miszerint az új Three Days Grace album 2015 elejére várható.

hirdetés
Csúszik az új Three Days Grace-album megjelenése

Az idei év jó része is munkával telt a Three Days Grace számára, ugyanis a srácok már hónapok óta a közelgő nagylemezen dolgoznak, melynek megjelenését őszre tűzték ki, ám a jelek szerint nem haladnak olyan gyorsan a munkálatokkal, így az új énekessel való debütálás átcsúszik jövő év elejére.

A zenekar jelenleg is folyamatosan turnézik, szabadidejük nagy részét pedig a stúdióban töltik a srácok. Brad Walst basszusgitáros azt is elárulta a Billboard magazin riporterének, hogy az új korong nagyban hasonlít majd a 2012-es megjelenésű Transit Of Venushoz, ám annak ellenére, hogy a lemez már majdnem készen van, szeretnének egy kis időt szakítani a kikapcsolódásra is.

„Éjt nappallá téve dolgozunk a dalokon és rengeteget stúdiózunk. Van 10 nagyon ütős nótánk, amit már rögzítettünk is. A lemez majdnem elkészült. Szükségünk van még néhány hónapra a stúdióban, hogy befejezzük az anyagot, mely remélhetően jövő év elején kerül majd az üzletek polcaira” – nyilatkozta a zenész, valamint azt is elárulta, hogy a koncerteken olykor felcsendülnek a legújabb szerzemények is.

Ugyan a zenekar rajongói vegyesen fogadták az Adam Gontier helyét átvevő Matt Walstot, azt el kell ismerni, hogy az énekes igen pozitívan mutatkozott be a közönségnek, ugyanis az általa írt Painkiller című dal rövid időn belül a zenei listák élére került.


Fotók: Nicola Zinn

„Matt alig pár nappal azután hozta az anyagot, hogy csatlakozott hozzánk. Azt hiszem, akkorra már félig készen állt a refrén. Meghallgattuk és meg is mondtuk neki, hogy ez egy igazán ütős Three Days Grace-nóta lenne. Elkezdtünk jammelni rá, aztán szépen kialakult a dal mai változata. Igazából ez volt az első szerzemény, amit Matt-tel írtunk, ami őrületesből valami nagyon királlyá változott. Nagyon büszkék vagyunk rá” – elevenítette fel az első új szerzemény történetét Brad.

A basszeros azt is megosztotta, hogy a zenekar azért csúsztatja a jövő év elejére az új album megjelenését, mivel év végéig folyamatosan úton lesznek: a nyár hátralévő részében Észak-Amerikát veszik célba, ősszel pedig az Egyesült Királyság és Németország lesz terítéken.

„Aszerint jövünk és megyünk, ahogy nekünk tetszik. Klassz, hogy végre kivehetünk néhány hét szabadságot ahelyett, hogy a hónapokig tartó nagy jövés-menés közepén kellene felvennünk a dalokat.”

Brad azon meglátását sem rejtette véka alá, hogy az öccse csatlakozása eddig ismeretlen szenvedéllyel töltötte meg az immár 22 éves csapatot, ám az énekes másik zenekaráról, a My Darkest Daysről sem mond le.

„Mióta Matt csatlakozott, nyilvánvalóan lerí róla az újfajta szenvedély. Rengeteg energia van benne! Mi meg úgy vagyunk vele, hogy szent sz*r, ez a srác tényleg nem viccel, jobban tesszük, ha összekapjuk magunkat! Ő kicsit fiatalabb, mint mi, de azt hiszem, a benne rejlő energia és szenvedély kombinációja új erőt ad nekünk is, és ez fantasztikus!”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek