Starity

Tiffany Alvord filmben fog szerepelni

2014. július 25. 10:10   |   Szerző: Riley13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tiffany a minap harangozta be rajongóinak a Facebookon, hogy rövidesen egy filmben fogják őt viszontlátni.

hirdetés
Tiffany Alvord filmben fog szerepelni

Úgy tűnik, a fiatal lány egy cseppet sem tétlenkedik. Egymás után jelennek meg a feldolgozásai, és közben saját dalai is, de már nem kell sokat várnunk, hogy legújabb albuma, a Legacy is kijöjjön, hiszen a tervek szerint augusztus 12-én elérhetővé válik. Először az I Knew You Were the One című dalát osztotta meg rajongóival, majd a videoklip is megjelent hozzá. Ezt követően egy másik számot is megosztott az albumról, viszont a Magic klipjére még várnunk kell.

A minap posztolta a Facebookra, hogy valószínűleg egy filmben is láthatjuk, ami a So Broken Up címet kapta és a tervek szerint 2015-ben jelenik meg, ha elég adományt és támogatót sikerül összegyűjteniük hivatalos oldalukon.

A film egy Ethan nevű srácról szól, aki tehetséges, de a színpadon mindig lámpalázas. Elveszíti az állását, a nővérétől kér segítséget, majd találkozik Emilyvel (Tiffany Alvord), aki egy virágárusnál dolgozik és esténként jazz klubban énekel. Beleszeret a lányba, de mégis eltávolodik tőle a munka miatt, így Ethannek meg kell tanulnia, hogy egyensúlyozzon a munka és a szerelmi élete között.

A filmben a főszerepet Wesley Elder játssza, de szerepet kapott még Osric Chau, akit a Fun Size produkcióban és az Odaátban is láthattuk; Victoria Jackson, aki a Sabrina a tiniboszorkányban is szerepelt; valamint Torry Martint is viszontláthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek