Starity

Így még nem hallottad a Painkillert!

2014. július 25. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 1-jén látott napvilágot az új felállású Three Days Grace legújabb, Painkiller című szerzeménye, melyet nemrégiben zongorán játszott fel a csapat beugró billentyűse.

hirdetés
Így még nem hallottad a Painkillert!
Fotó: Facebook/Three Days Grace

Március 28-án vette át hivatalosan is Matt Walst Adam Gontier frontember helyét a kanadai csapatban. Az új felállású Three Days Grace első közös szerzeménye, a Painkiller április 1-jén jelent meg, mely rövid időn belül meghódította magának a zenei listákat. A zenekar a tegnapi nap folyamán osztotta meg a beugró billentyűs, Dani Rosenoer feldolgozását, melyben zongorán feljátszva hallhatjuk a népszerű szerzeményt.

A zenekar legújabb, ötödik stúdióalbuma már előkészületben van, feltehetően 2015 elején kerül majd az üzletek polcaira. A felvételek mellett a zenekar folyamatosan turnézik, ám a srácoknak némi kikapcsolódásra is jut idejük, ugyanis Neil Sanderson dobos és Matt Walst énekes kedden közös tetoválást varratott magának Sid Maske tetoválóművésszel.

„Chicago nagyon odatette a tegnap estét! Imádunk! Köszönjük Sid Maske haverunknak a buli előtt készített Painkiller tetkókat! Csekkoljátok őt a Facebookon és az Instagramon!” - írta a Facebookon közzétett képhez a csapat.


Fotó: Facebook/Three Days Grace

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek