Starity

Kedvenceink első csókjai III.

2014. július 30. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk 3. részében ismét a sztárok egyik személyes mérföldkövéről, az első csókról számolunk be! Ismerd meg 11 híresség élményét, amely vagy kellemes vagy éppen égetően kínosra sikeredett.

hirdetés
Kedvenceink első csókjai III.

Beau Mirchoff

A Kínos népszerű szépfiúja, Beau, nem mindig volt akkora szívtipró! A színész interjúban beszélt első csókjának kínos esetéről: „Gyönyörű tavaszi nap volt Victoriában. 10 éves voltam, és idegesen álltam a szerelmem előtt. A madarak csipogtak, és felbátorodva egy jó nyálas puszit nyomtam szegény lány szájára. Innen is bocsi, Lauren!”

Ashley Rickards

A Kínos másik főszereplője, Ashley, Beau-val együtt osztotta meg a saját első csókjának történetét. „14 éves voltam, és azt hittem, hogy meg fogok halni! A srác szó szerint ledugta a nyelvét a torkomon, majdnem megfulladtam. Szörnyű élmény volt” - mesélte. Ouch!

Victoria Justice

2011-ben a Popstar! magazinnal osztotta meg, hogy a saját első csókja a kamera előtt történt meg. „Az első csókom Cole Sprouse-szal volt a sorozatának forgatása közben, amiben vendégszereplő voltam. Ez volt az első, amikor egy srác megcsókolt, ráadásul közönségünk is volt. Nem mondanám rossznak, és még mindig jó barátok vagyunk... Nem tudok rá romantikus jelzővel gondolni, hiszen a nap végén emlékeznem kellett, hogy ez a munkám és a szerepemhez tartozott.”

Josh Hutcherson

Ki ne ismerné és szeretné Josh Hutchersont, az 'Éhezők Viadala' népszerű, és jóképű színészét? Joshnak ennek ellenére nem volt kellemes élménye az első csókkal kapcsolatban, sőt!

„A legelső csókom a kamera előtt csattant el. Egy filmet forgattunk, a Little Manhattant, és 11 éves voltam. New Yorkban filmeztem, amikor megjelent anyukám és apukám, hogy támogassanak a jelenet közben. Ez volt a legrosszabb első csók, hiszen vagy 50 ember állt körülöttem, és bámulták minden mozdulatomat. Ez volt a legszemélytelenebb, legkínosabb, intimitás-mentes első csók, véleményem szerint.”

Louis Tomlinson

Biztosan sokan lennének annak a lánynak a helyében, aki a One Direction egyik oszlopos tagjával, Louis Tomlinsonnal csókolózott először. Az énekes röviden mesélt az esetről: „11 éves voltam. A kertben történt meg, hiszen kizártam magamat a házból!”

Kay Panabaker

Egészen biztosan sokan lennének a színésznő helyében, akinek az első csókja Zac Efrontól volt! „A High School Musical előtt történt meg, amikor együtt forgattuk a Summerlandet. Hihetetlen idegesek voltunk, és kínosak voltunk, hiszen több százan figyeltek innen-onnan minket. 13 éves voltam, és csak arra tudtam gondolni, hogy «Atyaisten, most segíts meg!«”.

Vanessa Hudgens

A szép színésznő sem őriz kellemes emlékeket az első igazi csókjáról. „15 éves voltam, amikor az első, igazi, nyelves csókom elcsattant. Nem volt jó. Nagyon-nagyon rossz volt. Cikinek éreztem, azt sem tudtam, mi történik és mit kéne csinálnom. Fúj. Egyszerűen rossz volt, ne is beszéljünk róla” – mesélte.

Eva Longoria

A gyönyörű színésznő, akit többszörösen választottak a világ legszebb nőjének, 14 éves korában csókolózott először. A történetét nem olyan régen, 2013-ban osztotta meg: „A kis srác a csókunk előtt Cheetost evett, és minden, amire emlékszem, az a Cheetos maradék és íz a számban” – nevetett.

Rihanna

Ha a fiúkról és a testiségről van szó, Rihanna nem mondható szemérvesnek! A hölgy mégis elég későn nyílt meg a srácoknak, ráadásul, hosszú időre meg is bánta...

„Először a középiskolában csókolóztam, és szörnyű volt! Szinte az összes nyálát a számba köpte, a nyelvével együtt. Teljesen megviselt, lesokkolt. Hosszú ideig nem is próbálkoztam a csókolózással ezután.”

Adam Lambert

A népszerű amerikai énekes első csókja a középiskolában csattant el, méghozzá egy lánnyal! Élményéről 2012-ben mesélt, egy interjúban:

„Meglehetősen jó gyerek voltam a középiskolában, aki nagyon szerette a zenét. Soha nem keveredtem bajba, próbáltam kerülni a necces helyzeteket. Amikor a húszas éveim elején Los Angelesbe költöztem, sokkal jobban kinyílt a csipám. Az első csókom egy lánytól volt, akinek a monogramja BJ. Ő 18 volt, én 14. Nagyon gettós, belevaló, fekete csaj volt. Vicces volt és domina jellem. Időt szánt rám és ez nagyon imponált nekem. Egy nap, amikor a parton voltunk, megtanított cigarettázni és aztán csókolóztunk.”

Christina Aguilera

Az aranyhangú díva korán kezdte, és nem volt rest 2004-ben megosztani a maga történetét. „Öt vagy hat éves lehettem, amikor édesanyám rajta kapott a szomszéd sráccal a tornácon. Nagyon édes és kacér volt, de nem amolyan félénk puszi. Egy rendes nyelves csók volt, tudod, ahogy a nagyoktól láttuk” - mesélte.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek