Starity

Csúnyán megbukott Selena Gomez új filmje

2014. augusztus 04. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Selena Gomez felnőtt témájú filmjeit nem csípik a kritikusok, hiszen a Getaway egy évvel ezelőtti csúfos bukása után a Behaving Badly még rosszabb kritikákat kapott.

hirdetés
Csúnyán megbukott Selena Gomez új filmje

Alig egy évvel ezelőtt mutatták be Selena Gomez Getaway című filmjét, amely végül 2%-os értékelést kapott a Rotten Tomatoes filmes portálon, és úgy néz ki, a fiatal sztár az idei nyarat sem ússza meg fanyalgás nélkül.

Behaving Badly című filmje a hétvégén került a mozikba, ám a 0%-os kritikusi és a 37%-os nézői értékelés valószínűsíti, hogy nem sokáig fogják műsoron tartani az Amerikai Pite-filmek stílusát idéző alkotást.

A kifejezetten jó és erős szereposztás ellenére már sokan gyanakodtak arra, hogy nem ez a mű lesz a következő Oscar-gála befutója, hiszen egyes európai piacokon már nyár elején kiadták DVD-n, ráadásul több on-demand videótárból is kikölcsönözhetővé vált a premier hétvégével egyidőben, míg a mozis bemutatót néhány teremre korlátozták.

A portálra mindössze 11 kritikus volt hajlandó feltölteni a véleményét a vígjátékról, és ők sem kímélték a készítőket. Josh Spiegel, a Movie Mezzanine kritikusa szerint a Behaving Badly az év legrosszabb filmje címre is esélyes lehet, míg Kam Williams azt írja, hogy ezt a félresikerült filmet még a legelvakultabb Selena Gomez-rajongóknak sem ajánlja.

Bár ez a próbálkozás az IMDb felhasználóknak sem jött be (4,3-as értékelésen áll a film jelenleg), Selena ősszel javíthat a renoméján a Rudderless című filmmel, amely idén januárban sikeresen mutatkozott be a Sundance Filmfesztiválon, és amely október 17-én kerül majd az amerikai mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek