Starity

Demi Lovato: Trey Songz nagyon dögös!

2010. szeptember 05. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato nemrégiben célzott rá, hogy van egy új férfi az életében. A fiatal Disney-sztár – aki nemrég szakított Joe Jonasszal – üzenget az R&B-sztár, Trey Songznak.

hirdetés
Demi Lovato: Trey Songz nagyon dögös!

„Jóban vagyok Trey Songzzal – ő nagyon dögös” – nyilatkozta Demi. „Követjük egymást a Twitteren és üzeneteket hagyunk egymásnak... Ő egyszerűen lenyűgöző.” – folytatta.

Ha Demi mégis párkapcsolatban van, ne számítsunk arra, hogy beszélni fog róla. Lovato kisasszony – aki előző hónapban töltötte be 18. életévét – azt is elmesélte, mennyire megbánta, hogy Joe-val való kapcsolata ennyire nyitott volt.

„Megtanultam a leckét. Nem egy vidám dolog a szakítás, de ha azt nyilvánosság előtt tesszük, még rosszabb.” – mondta.

„Tehát legközelebb, azt hiszem, titokban fogom tartani a párkapcsolataimat. Ha azt akarjátok ti, rajongók, hogy meséljek róla, csak annyit fogok mondani: »Igazán boldog vagyok. Szerelmes vagyok valakibe.« Ugyanakkor teljesen nyilvános lesz az esküvőm, ha férjhez megyek.”

Vajon Demi tényleg randizik Trey Songzzal, vagy csak Joe-t akarta féltékennyé tenni ezzel a kijelentéssel? Nem tudjuk. Egy biztos: úgy látszik, mindkét fél túl van már a szakításon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek