Starity

Martín Fuentes szeretne még gyermeket feleségétől

2014. augusztus 15. 10:10   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jacqueline Bracamontes férje, az üzletember Martín Fuentes még legalább két gyermeket szeretne gyönyörű feleségétől.

hirdetés
Martín Fuentes szeretne még gyermeket feleségétől

Jacqueline Bracamontes és Martín Fuentes 2011 őszén fogadtak örök hűséget egymásnak, majd 2013. március végén megszületett első közös gyermekük, a kis Jacqueline. Még ez végén bejelentették, hogy ismét szülői örömök elé néznek, és újra kislánnyal gyarapodik családjuk, aki 2014 júliusában meg is született.

A jelenleg műsorvezetőként tevékenykedő édesanya elárulta a mexikói sajtónak, hogy férje még legalább két gyermeket szeretne tőle. „Épphogy megszületett Carolina, a császármetszés okozta seb még a hasamon volt, menni alig bírtam, de Martín már mondta, hogy ő még szeretne legalább két csemetét. Azt mondta, szeretné, ha hat hónapon belül ismét teherbe esnék. Bár nekem jelenleg az utolsó gondolatom az, hogy ismét terhes legyek” – nyilatkozta a mexikói Hoy magazinműsornak.

Bracamontes továbbá azt is elmondta, hogy bár ő is szeretne még gyermeket a későbbiekben, egyelőre a mexikói Voice tehetségkutató negyedik évadára szeretne összpontosítani, valamint szeretné visszanyerni az erejét fizikailag és minden pillanatot kiélvezni két kislányával.

„Sok ember szerint még nem kéne visszatérnem a munkába. De ez egy rugalmas munka, ami majd csak szeptemberben fog elkezdődni, és hetente négy napot vesz csak igénybe, már ami a műsorvezetőt illeti. Ami pedig a lányokat illeti, a Televisa megengedte, hogy velem legyenek” – mondta Jacqueline Bracamontes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek