Starity

Ciara lefújta az esküvőt?

2014. augusztus 15. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint Future megcsalta az énekesnőt, aki ezért ki is tette a rapper szűrét.

hirdetés
Ciara lefújta az esküvőt?
Fotó: Larry Busacca/Getty Images

2013 januárjában kezdett el randizgatni egymással Ciara és Future, majd októberben már az a hír érkezett a párostól, hogy eljegyezték egymást. Idén januárban pedig ismét egy nagy dologról számoltak be: az énekesnő első gyermekével volt várandós, aki májusban világra is jött. A kisfiú édesapja után a Future Zahir Wilburn nevet kapta.

Ezen hírek hallatán mindenki úgy gondolta, hogy minden a legnagyobb rendben van a pár háza táján, ám most kiderült, hogy ez közel sincs így. Nemrégiben ugyanis azok a hírek reppentek fel, hogy Future félrelépett, ezt pedig a 28 éves énekesnő nem volt hajlandó megbocsájtani, így úgy döntött, hogy felbontja eljegyzésüket.

„Future megcsalta. Game over” – árulta el egy bennfentes az Us Weeklynek, majd egy másik hozzátette: „Teljesen tönkretette. Ciara most a babára fókuszál.”

Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett egyik féltől és szóvivőiktől sem, valamint a közösségi portálokon sem posztoltak semmi szakításra utaló jelet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek