Starity

Megan Fox nem ismer félelmet

2014. szeptember 18. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két gyermekes édesanya tudatosan él, nem ismeri a kudarcot, és amit kigondol, azt meg is valósítja.

hirdetés
Megan Fox nem ismer félelmet

A nemrég bemutatott Tini Nindzsa Teknőcök barna szépsége a napokban elmondta a Herald Sun magazinnak, hogy eltántoríthatatlan, ha a céljairól van szó.

„Hiszek abban, hogy nem szabad félelmet éreznünk. Nem félek kimondani, amit gondolok, azt sem, amit ki kell mondani, és attól sem félek, hogy megtegyem, amit meg kell tennem. Ha hiszek valamiben, ha akarok valamit, akkor harcolok érte. Ezen a téren nem ismerem a félelmet, ez régen persze másként volt” – vallotta be a színésznő, aki szerint minden nőnek erősnek kell lennie.

Megan az interjú során arról is beszélt, hogy ő sosem töltene fel semmilyen kompromittáló képet internetes felületre, de egyébként sem készült róla sok ilyen fotó. A legintimebb képek, amik vannak róla, azok a terhessége alatt készültek és a növekvő pocakját örökítették meg.

A színésznő egyébként valószínűleg ezt követően már csak jövőre lesz látható újabb alkotásban, hiszen gyermekeire szeretné a legtöbb időt fordítani, és nem a munka élvez elsőbbséget az életében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek