Starity

Görbicz Anita babát vár

2014. október 30. 18:06   |   Szerző: ildicii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Görbicz Anita és párja tavaly jegyezték el egymást. Azóta tervezik a családalapítást, aminek most végre eljött az ideje.

hirdetés
Görbicz Anita babát vár
Fotó: Facebook/Görbicz Anita

Görbicz Anita (vagy ahogy a kézilabda szeretők ismerik: Görbe) a magyar, illetve a világ kézilabdájának legjobbja. Ma délelőtt azonban napvilágot látott a hír, miszerint ki kell hagynia az idei Európa Bajnokságot. Szerencsére nem sérülés az oka, hanem Anita anyai örömök elé néz!

Párja, a szintén sportoló Vincze Ottó a tavalyi BL győzelem után jegyezte el kedvesét, akivel 7 éve alkot egy párt. Azóta tervezik a családalapítást. Ottónak ugyan már van egy kisfia előző házasságából, a párnak nem lesz ismeretlen a szülői feladatok ellátása.

Húsz évig a kézilabda játszotta a főszerepet az életemben, és most úgy éreztem, itt az ideje más szerepet is vállalnom. Nagyon boldog vagyok, hiszen a baba egészséges, és én is jól érzem magam, mert már nagyon vártam a jó hírt. Elhatározásomat a nyár elején a klubommal, és Németh András szövetségi kapitánnyal is egyeztettem, akik elfogadták a döntésemet, így a jelenlegi szezonra ennek fényében készültünk. Mérkőzést már nem vállalok, de az edzéseket folytatom az orvosom által jóváhagyott terhelésselnyilatkozta Anita.

A Győri ETO újabb játékosát veszti el egy időre, hiszen világklasszis kapusuk, Katrine Lunde szintén anyai örömök elé néz, valamaint nemrég derült ki, hogy Zácsik Szandra, a Fradi egykori játékosa, szintén babát vár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek