Starity

Mellet villantott Jennifer Lawrence

2014. november 11. 22:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kiválasztott londoni premierjén JLaw ruhakölteménye nem volt épp a legmegfelelőbb választás, mivel félrecsúszott utazás közben, teret engedve a kíváncsi tekinteteknek.

hirdetés
Mellet villantott Jennifer Lawrence

Az éhezők viadala-sorozat harmadik felvonásának, A kiválasztottnak tegnap tartották a premierjét, Londonban. A film szereplői mind részt vettek a gálán, melyen még Lorde is jelenést tett.

A mindig tündöklő Jennifer Lawrence általában jól választ ruhát a különböző eseményekre – most sem kellett csalódnunk benne, sminkje és frizurája kifogástalan volt –, viszont szexi Dior estélyije kivágása nem éppen volt szerencsés mindenki Katniss Everdeenjének.

Lorde és a színésznő egy autóval érkeztek, ahol a ruha dekoltázsa nem takarta eléggé az lány kebleit, oldalról ki is látszottak a domborulatok, amit a szemfüles fényképészek lencsevégre is kaptak. Láthatóan JLaw-t inkább combkivágása zavarta, és csak túl későn kapott észbe.

Egyébként a színésznőre mostanában igencsak rájár a rúd, mivel hetek óta meztelen képeitől zeng a sajtó – ami saját véleménye szerint szexuális bűncselekmény –, és szakított párjával, Chris Martinnal is.



Láthatóan a két sztár jól szórakozik, talán emiatt nem figyelt Jennifer ruhájára


A színésznő mindezek ellenére tündökölt a vörös szőnyegen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek