Starity

Nagyot aratott Adam Lambert a Queennel az X Factorban

2014. december 01. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert mindenkit lenyűgözött a november 30-ai X Factor-fellépésével a Queen rockbandával, Londonban.

hirdetés
Nagyot aratott Adam Lambert a Queennel az X Factorban

A kortalan Queen és a fiatal énekesük, Adam Lambert volt november utolsó vasárnapjának sztárfellépője a brit X Factorban, ami előzetesen nagy izgalmat keltett mind a versenyzők, mind a zsűritagok körében.

A banda a Somebody To Love slágert adta elő a show nyitásaként, amihez csatlakoztak a még versenyben lévő énekesek is – bár a végén mindenki Lambertöt figyelte, ahogy kiénekelte a zárósorokat.

A fellépés után a négy zsűritag, Mel B, Cheryl, Simon és Louis állva tapsolt, míg a versenyző fiúbanda egyik tagja meghajolva tisztelgett Adam vokális képessége előtt.

Adam még 2009-ben volt az American Idol versenyzője, ahol hétről-hétre, éppen Simon Cowell előtt kellett bizonyítania. Én azt tanácsolnám, hogy használjatok ki minden pillanatot és gondolkodjatok előre – válaszolt a műsorvezető kérdésére Lambert, akinek hangja egyébként 30 millió fontot ér.

A Queen + Adam Lambert formáció januárban kezdi meg az újabb arénaturnéját, ezúttal Európában, amivel Bécsbe is ellátogatnak február 1-jén.

Emellett, ezzel nem ért véget az együttműködés, hiszen a banda a neves BBC évet záró partiján vesz részt december 31-én, Londonban, és a Big Ben előtt fogják szórakoztatni a tömeget és az otthon ülőket egy másfél órás szettel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek