Starity

Adam Lambert 30 millió fontra biztosította a hangját!

2012. október 14. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert is csatlakozott azon sztárok csoportja közé, akik bebiztosították valamilyen testrészüket.

hirdetés
Adam Lambert 30 millió fontra biztosította a hangját!

A Digital Spy egy érdekes cikket hozott le a kedvencünkről, miszerint 30 millió fontra (10,8 milliárdra forint) biztosítja be az aranyat érő hangszálait. A Sunday Mirror állítja, hogy az énekes menedzsere úgy döntött, hosszú távú célok miatt bebiztosítják a hangját. A forrás elmondta, hogy a befektetés a múlt héten történt meg:

„A nagy döntést a múlt héten hozták meg, és már azon a héten el is indították a folyamatot. Adam erőssége a hatalmas vokális képessége, amit védeniük kell.”

Lambert ezzel csatlakozott azon sztárok táborához, akik biztosítást kötöttek valamelyik testrészükre. Mariah Carey például 1 milliárd dollárt fektetett a lábaiba, Dolly Parton pedig a híres – 40DD-s – dekoltására költött 600 ezer dollárt.

Adam mindig is híres volt kivételes hangi adottásgairól – ezzel hódított az American Idolban, illetve a Queen sem véletlenül választotta új énekesének. A hivatalos adatok szerint egyébként 3,5 oktávot tud krisztálytisztán kiénekelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek