Starity

Megjelent Britt Robertson új filmjének előzetese

2014. december 26. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban megérkezett a Csillagainkban a hiba producereinek új alkotásának, The Longest Ride-nak legelső trailere.

hirdetés
Megjelent Britt Robertson új filmjének előzetese
Fotó: The CW

December 23-án került fel a YouTube-ra a Britt Robertson és  Scott Eastwood főszereplésével készült romantikus dráma, a The Longest Ride első hivatalos előzetese. A Nicholas Sparks azonos című bestsellerén alapuló történet egy fiatal párról, Sophia Dankóról és Luke Collinsról szól, akik bár nagy szerelemben élnek, sok konfliktus adódik köztük, ugyanis a főiskolán tanuló lány New Yorkba vágyik, hogy belevethesse magát a művészvilágba, míg a hajdan bikaviadorként tevékenykedő srác a visszatérésén dolgozik.

Útjukat hamarosan keresztezi az idős Ira Levinson (Alan Alda), ugyanis a férfi autóbalesetet szenved és ők találnak rá, és szépen lassan rájönnek, hogy sorsuk szempontjából sok hasonlóság akad köztük, az idős férfi és szeretett feleségének története pedig mélységesen inspirálja majd a fiatalokat.

Brittany és Scott mellett feltűnik még a mozivásznon  Oona ChaplinJack HustonMelissa Benoist, Lolita Davidovich, Peter Jurasik, és  Amber Chaney is, a rendezői székbe pedig George Tillman Jr. ült. A hazai premierről egyelőre nincs semmilyen hír, Amerikában viszont 2015. április 10-én kerül majd bemutatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek