Starity

Újságíró lesz Cara Delevingne

2015. január 09. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új terepen bizonyíthat a népszerű modell: ezúttal a Love magazin társszerkesztője lesz.

hirdetés
Újságíró lesz Cara Delevingne
Fotó: Karim Sadli/Vogue

Cara Delevingne-t modellként ismerte meg az egész világ, azóta viszont számos iparágban megvetette már lábát. Filmszerepet kapott, dalra fakadt, videoklipben szerepelt, és most egy új tevékenységet is felírhat listájára, ugyanis a Love magazin főszerkesztője megtisztelő és vissza nem térő lehetőséget ajánlott fel neki.

Mindig is tudtam, hogy Cara egy kivételesen sziporkázó, éles eszű és vidám fiatal nő. Ezért is voltam annyira lelkes, hogy megadjam neki ezt a lehetőséget, hogy megmutathassa a képességeit újságíróként és íróként. És bizonyította, hogy egy félelmet nem ismerő riporter, aki sose fél feltenni azokat a kérdéseket, amelyekre mindannyian tudni akarjuk a válaszokat - osztotta meg Katie Grand, a magazin főszerkesztője.

A fiatal modell egyébként 2009 óta gyakran visszaköszön a félévenként megjelenő lap hasábjairól és négyszer a címlapon is látható volt, valamint számos, az internetre felkerülő rövidfilmben feltűnt már. Arra viszont február 9-ig várni kell, hogy megtudjuk, milyen munkát is végzett Cara újságíróként és társszerkesztőként, ugyanis ekkor került az újságárusokhoz a tavaszi/nyári szám.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek