Starity

10 híresség, aki idősebb, mint gondolnád - II. rész

2015. január 13. 16:04   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk második részében újabb tíz sztárt mutatunk be, akik jó pár évet letagadhatnának a korukból.

hirdetés
10 híresség, aki idősebb, mint gondolnád - II. rész

A való életben és a sztárvilágban is előfordul az, hogy egy ember többnek vagy kevesebbnek néz ki a koránál. Cikksorozatunk második részében összegyűjtöttünk pár olyan híres színészt és énekest, akik megjelenésükkel meghazudtolják korukat. Lássuk hát őket:

Marie Avgeropoulos

A gyönyörű színésznő jelenleg a The 100 című sorozatban látható Octavia Blake szerepében. A történet szerint karaktere 16-17 esztendős, viszont azt kevesen gondolnánk róla, hogy már rég túl van a húszon, sőt, lassan a 30-as éveibe lép. A színésznő idén tölti be 29. életévét!

Ryan Kelley

A sokak szívét megdobogató, sármos Ryan Kelley sokak számára a Teen Wolf - Farkasbőrben című produkcióból lehet ismerős, ahol Parrisht karakterét formálta meg. Őt senki sem mondaná többnek 25-nél, a helyzet viszont az, mint fenti kolléganőjénél: idén ő is 29. születésnapját fogja ünnepelni.

Bianca Lawson

Az örökifjú színésznő már 1994 óta tevékenykedik a filmiparban és ezalatt az idő alatt több mint 20 éven át alakított különböző tini karaktereket különféle sorozatokban. Őt többek között 2012-ben a Hazug csajok társaságában láthatta a nagyérdemű a 16 éves Maya St. Germain bőrében, viszont a színésznő akkor már a való életben 33 éves volt. Idén tölti be a 36-ot.

Matt Lanter

El kell ismerni, hogy a jóképű színésznek igazi baba pofija van, amely adottság nagy valószínűséggel segítségére volt abban, hogy filmes pályafutása során tini szerepeket kaphasson. Legutóbb 2014-ben, a Star-Crossedben alakított egy gimis srácot kisebb-nagyobb sikerrel. Matt ekkor már 31 éves volt!

Emily Kinney

A The Walking Dead sztárja is letagadhat könnyedén pár évet. A sorozatban Lauren Cohan húgát alakította, akit látva biztosan nem tippelnénk többnek Emilyt 23 évesnél. Ki gondolná, hogy az ifjú színésznő idén lép be a harmadik X-be?

Tammin Sursok

A Hazug csajok társaságából jól ismert Tammin Sursok idén fogja ünnepelni a 32. születésnapját. Mikor megkapta a tinédzser Jenna Coleman szerepét, bizony már túl volt a 27. esztendején.

Vastag Csaba

Az X-Faktor első magyarországi győztese, Vastag Csaba is meghazudtolja korát. Nagy valószínűség szerint senki sem tippelné a magyar énekest 30 évesnél többnek. Pedig valójában idén tölti be a krisztusi kort, és lesz 33 éves.

Crystal Reed

Az Allison Argentként híressé vált színésznő a Teen Wolf - Farkasbőrben című sorozatban volt látható mindaddig, amíg úgy nem döntött, hogy kiszáll a szériából. Állítása szerint túl idős már ahhoz, hogy egy gimis kislány szerepébe bújjon. Sokan nem értettek egyet ezzel a kijelentésével, mivel a képernyőn sosem tűnt többnek 22-24 évesnél. Crystal idén februárban lesz 30 éves.

A. J. Cook

A Gyilkos elmékben brillírozó A. J. Cook - ahogy fentebb említett kollégái is - nyugodt lelkiismerettel letagadhatna pár évet a valós életkorából. Ki gondolná, hogy a dögös színésznő már túl van a 36. esztendőn és lassan, de biztosan halad a 40 felé?

Troian Bellaisario

Szintén egy hölgy a Hazug csajok társaságából, akit egyszerűen muszáj megemlítenünk. Valószínűleg senki sem hinné róla, de ő az, aki a gimnazista karakterek közül a legidősebb. Még az egyik tanár szerepébe bújt Ian Hardingnál is idősebb, hiszen akárcsak Emily, ő is már a harmadik X-be lép az idén.

Cikksorozatunk korábbi részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek