Starity

Ian Somerhalder eljegyezte Nikki Reedet?

2015. január 15. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon úgy tűnik, hogy beigazolódni látszanak a házasságról szóló pletykák.

hirdetés
Ian Somerhalder eljegyezte Nikki Reedet?
Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Lassan már nem lesz olyan hét, hogy ne jelenne meg valamilyen pletyka Ian Somerhalder és Nikki Reed kapcsolatáról. Karácsony környékén reppentek fel azok a hírek, melyek szerint már olyan komolyan vélekednek jövőjükről, hogy az esküvő is szóba került, pedig alig néhány hete véglegesítették Nikki és immár exférje,  Paul McDonald házasságát.

A Vámpírnaplók sármos sztárja és a 26 éves színésznő az idei Golden Globe-on lépett először a nyilvánosság elé egy párként, néhány szemfüles személy pedig egy gyémántgyűrűt fedezett fel Nikki jobb gyűrűsujján, ami a hírek szerint nem csak egy egyszerű ékszer. Az InTouch információi szerint ugyanis Ian karácsony idején döntött úgy, hogy megkéri kedvese kezét, aki úgy tűnik, igennel válaszolt, annak ellenére, hogy hivatalosan akkor még feleség volt.

Nikki azt mondta, hogy azért a jobb kezén hordja a gyűrűt, mert még egy ideig titokban akarják tartani. Említettek egy júniusi dátumot, már nagyon izgatottak - osztotta meg egy bennfentes.

Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek