Starity

Hivatalosan is vége Nikki Reed házasságának

2015. január 05. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

A múlt hét folyamán véglegesítették a színésznő és Paul McDonald válását.

hirdetés
Hivatalosan is vége Nikki Reed házasságának
Fotó: Getty Images

Tavaly márciusban derült ki a People-nek köszönhetően, hogy háromévnyi együttlét és hosszas gondolkodás után búcsút intett egymásnak Nikki Reed és az American Idol felfedezettje, Paul McDonald. A páros 2011 márciusában kezdett randizgatni, majd még ez év júniusában el is jegyezték egymást, októberben pedig már oltár elé is álltak.

Házasságuk a múlt hét során vált végérvényessé, amikor is minden hivatalos papír elkészült, így immár hivatalosan is külön utakon folytathatják életüket. A TMZ információi szerint a 26 éves színésznőnek ítéltek közös otthonaik közül hármat, míg Nashville-ben található házuk Paulé maradt. Továbbá Nikki három autót is megkapott és közös kutyájuk, Enzo is az ő gondozásába került.

Az Alkonyat-filmek egykori sztárja így tehát már zavartalanul élvezheti életét új párja, Ian Somerhalder oldalán, akivel bár még csak alig fél éve vannak együtt, már most igen komolyra fordult kapcsolatuk, hiszen a hírek szerint már össze is költöztek és néhány forrás elmondása szerint már az esküvő is szóba került.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek