Starity

Hamarosan megállapodik Ian Somerhalder?

2014. december 26. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és barátnője, Nikki Reed a hírek szerint már a házasságot emlegetik.

hirdetés
Hamarosan megállapodik Ian Somerhalder?
Fotó: The CW

Mivel Ian Somerhalder és Nikki Reed a média és amúgy az egész külvilág kizárásával éli magánéletét, folyamatosan újabb és újabb pletyka kel szárnyra kapcsolatukat illetően. A kezdetekben az sem volt egyértelmű, hogy valóban egy párt alkotnak-e, néhány nappal az első híresztelések megjelentével viszont már tényként kezelték románcukat, amit állítólag a sármos színész exe, Nina Dobrev egyáltalán nem nézett jó szemmel. Végül mindenki Elenája tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, hogy hihetetlenül boldog szingliként, ennek ellenére októberben ismét arról cikkeztek a magazinok, hogy Nina féltékenykedése miatt a Vámpírnaplók stábja kénytelen volt kitiltani Nikkit a forgatásról.

Időközben pedig arról is szóltak a pletykák, hogy Ian és barátnője közös tetoválást is terveznek varratni, valamint egy közös kecót is vásároltak Atlantában, hogy több időt tölthessenek együtt és egy szexshopban is lencsevégre kapták már őket. Most pedig informátorok állítják, hogy olyan erősnek érzik kapcsolatukat, hogy hamarosan megteszik a következő nagy lépést, ami nem más lesz, mint a házasság.

Nikki azt mondogatja a haverjainak, hogy már a házasodásról tanakodnak - árulta el készségesen egy közeli barát, majd egy másik forrás a következőt tette hozzá: Karácsonyi ajándékokat vásároltak Iannek az édesanyjával, Ednával az elmúlt hetekben Los Angelesben, amikor összefutottak néhány barátjával és úgy mutatta be Ednát, mint a jövőbeli anyósa.

Mindezek mellett pedig az is egy közelgő esküvőre enged következtetni, hogy néhány hete paparazzók egy Neil Lane-üzeltben kapták lencsevégre Iant, aki nem távozott üres kézzel, így természetesen rögtön attól volt hangos a sajtó, hogy eljegyzési gyűrűt vásárolt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek