Starity

Ian Somerhalder és Nikki Reed közös tetoválást csináltatnak?

2014. augusztus 09. 16:04   |   Szerző: Dearie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színész máris elmélyítené a kapcsolatukat egy szerelmi szimbólummal?

hirdetés
Ian Somerhalder és Nikki Reed közös tetoválást csináltatnak?

Senki sem mondta, hogy Hollywoodban könnyű titokban tartani bármit, főleg ha a magánéletedről van szó. És mint az utóbbi hetekben kiderült, ez igaz a Vámpírnaplók szexi sztárjára, Ian Somerhalderre is, akinek privát szférájába azelőtt kevés betekintést kaphattunk, ám mióta egy párt alkot Nikki Reeddel, mintha stratégiát változtatott volna.

Az új sztárpár csupán néhány hete mutatkozott be a világnak, és nemrégiben egy közös lovat is örökbe fogadtak, egy közeli barátjuk pedig máris azt állítja, hogy ismét készek arra, hogy újabb lépcsőfokra emeljék kapcsolatukat, méghozzá egy közös tetoválással. Mindezek mellett azt állítja még, hogy a páros ezzel akarja a rajongók felé azt sugallni, hogy boldogok együtt és szeretik egymást.

„Nikki és Ian beszéltek arról, hogy közösen csináltatnak tetoválást. Egyforma idézetre gondoltak, és nem egymás nevére, hiszen Nikki már két exbarátja nevét is magára varratta, viszont egyik kapcsolat sem volt tartós. Iannel másképpen szeretné” – nyilatkozta a névtelen forrás a HollywoodLife-nak.

Sokan gondolják, hogy a tempójuk felgyorsult, és még többen vélik úgy, hogy – már csak a névtelen forrás miatt is – mindez kitaláció. De ne feledjük, hogy ugyan rengeteg jel utal arra – köztük a Los Angeles-i közös edzések, Nikki látogatása a TVD forgatására -, hogy a páros együtt van, de hivatalos megerősítést még egyikőjük részéről sem kaptunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek