Starity

Ian Somerhalder és Nikki Reed új terepen

2014. szeptember 09. 18:06   |   Szerző: Dearie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az újdonsült sztárpárost vasárnap este egy szokatlan helyen kapták le.

hirdetés
Ian Somerhalder és Nikki Reed új terepen

Már közel két hónapja cikkeznek az újdonsült sztárpárról, Nikki Reedről és Ian Somerhalderről. Rajongók ezrei fejezik ki naponta tetszésüket, illetve nemtetszésüket, ám úgy tűnik, ez a turbékoló párost egyáltalán nem rendítette meg, kapcsolatukról egyre több személyes kép és információ szivárog ki.

A hírek nemrégiben még arról szóltak, hogy a páros Ian Atlantai otthonába költözött be, hiszen a Vámpírnaplók forgatása ideköti a sorozat Damonjét.

Vasárnap este azonban egy olyan helyszínen kapták el őket, amelyre talán a bátrabb fantáziájú rajongók sem gondoltak még: egy szexshopban.

Ian a hétvégén a FanExPo nevezetű rendezvény miatt repült Kanadába, ahová Nikki Reed is elkísérte. A vasárnap estét pedig együtt töltötték, amelynek folyamán betértek a torontói Seduction Love Boutique névvel ellátott szexshopba.

Az eladó eleinte nem ismerte fel a párost, Iant össze is keverte Zach Efronnal, aki nevetve annyit felelt, hogy ő nem az a srác. Elmondta továbbá azt is, hogy a páros mintegy 860 dollár értékben (ami körülbelül 200.000 magyar forintnak felel meg) vásárolt szexuális játékszereket, közöttük vibrátorokat és bilincseket egyaránt, mindezt pedig képek tudják igazolni.

Arról nincs információ, hogy a páros esetleg egy tréfás ajándéknak szánta-e a sok kelléket egy jóbarátnak, vagy netán önmaguk szórakoztatására fog szolgálni a – sokak számára egyáltalá nem hétköznapinak tartott – kellék.

Nem szokatlan jelenség, hogy a párok és házaspárok egy idő után úgy döntenek, efféle kellékekkel teszik izgalmasabbá a szerelmi életüket, ámde tegyük hozzá ehhez azt is, hogy ez az idő általában nem két-három hónap után szokott bekövetkezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek