Starity

Új dallal jelentkezett a Carach Angren

2015. február 06. 14:02   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű szimfonikus black metal-zenekarnak február 23-án jelenik meg legújabb lemeze, mely a This Is No Fairytale címet viseli.

hirdetés
Új dallal jelentkezett a Carach Angren

A Carach Angren tagjai eddig két dallal leptek meg bennünket: 2014 októberében a There's No Place Like Home érkezett, melyhez később szöveges videót is közzétettek, január 16-án aztán a Killed and Served by the Devil című szerzeményüket is közzétették.

Többek között hivatalos Facebook-oldalukon keresztül is megosztották a Two Flies Flew into a Black Sugar Cobweb nevet viselő számukat, melyhez a következő üzenetet mellékelték: Mivel egyre közeledik a negyedik album megjelenése, még egyszer összeálltunk a rendkívül tehetséges Costin Chioreanuval, hogy vizuálisan is elmeséljük horrortörténetünk következő fejezetét, azaz a Two Flies Flew Into A Black Sugar Cobwebet. A nyitótrack [There's No Place Like Home] és a videó bevezetett egy rémisztő hangulatot, ez pedig majd felfedi a teljes történet legfontosabb elemeit, amely tele van csavarokkal és fordulatokkal, s ami egy még keserűbb hely felé vezet...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek