Starity

Gwyneth Paltrow exével töltötte a Valentin-napot

2015. február 17. 22:10   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014 márciusában reppent fel a hír, hogy a sztárpár már nincs együtt, és hogy válnak, viszont az idei Valentin-napot mégis együtt töltötték.

hirdetés
Gwyneth Paltrow exével töltötte a Valentin-napot

Gwyneth Paltrow és férje, a Coldplay énekese, Chris Martin, még nem váltak el egymástól, de már egy jó ideje külön élnek. Tavaly márciusban váltak külön útjaik tízévnyi házasság után, a döntés pedig közös volt. A szombati Valentin-napon viszont, mindezektől függetlenül együtt látták a két sztárt, amint gyermekeikkel, Apple-lel és Mosesszel a malibui tengerparton sétálnak.

Chris 'Love' feliratú kitűzőket adott gyermekeinek, és ő maga is hordott egyet. Ryder, Kate Hudson fia, Mosesszel játszott és Apple-nek is volt játszótársa. Így a két híresség töltött egy kis időt együtt is - árulta el egy szemtanú a modern családról.

Chrisről és Gwynethről egyáltalán nem mondhatni, hogy rosszban vannak szakításuk óta, és a képek alapján is úgy tűnik, hogy igazán jól érzik magukat egymás társaságában. Sokszor ültek egymás közelében és még karöltve is tettek egy sétát. Gwyneth volt a kezdeményező, ő akart Chrishez minél közelebb lenni és a látottakból ítélve, Christ ez egyáltalán nem zavarta - mondta továbbá a névtelen forrás.

A volt sztárpár kiruccanása nem mondható meglepőnek, hiszen az utóbbi időben csakis jót hallottunk kapcsolatukról. A Maire Claire interjúja során Gwyneth azt is elárulta, hogy szakításuk egyáltalán nem volt dramatikus vagy ilyesmi. Nagyon sokat dolgoztunk, hogy elérjük ezt a pontot. Nagyon közel vagyunk hozzá és elég kellemes. Úgy érzem, hogy egy módon talán olyan ez az egész, mint amilyennek a kapcsolatunknak kellett volna lennie – vallotta be a 42 éves színésznő.

Chrisről az utóbbi időben azt hallhattuk, hogy Az éhezők viadala sztárjával, Jennifer Lawrence-szel jár, amiről Gwyneth véleménye teljesen pozitív volt. De talán lehetséges, hogy az egykori házasok újra összejönnek, viszont akárhogy is alakulnak a dolgok közöttük, figyelemreméltó a viselkedésük egymással szemben.


Fotók: FameFlynet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek