Starity

Gwyneth Paltrow-nak semmi baja Jennifer Lawrence-szel

2015. január 19. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák ellenére úgy tűnik, mégsem ellenzi az exfeleség Chris Martin új kapcsolatát.

hirdetés
Gwyneth Paltrow-nak semmi baja Jennifer Lawrence-szel

Január 14-én volt a The  Howard Stern Show vendége  Gwyneth Paltrow, ahol az interjú során beszélt édesapjáról, aki rákkal küzdött és sajnálatos módon elvesztette a harcot. Ennek kapcsán természetesen volt férje, Chris Martin is szóba került, így pedig új barátnője, Jennifer Lawrence is.

Howard Stern ugyanis megkérdezte a 42 éves színésznőtől, hogy mi lenne, ha exférje valaki olyannal kezdene randizni, akit ő nem szívlelne, mint például JLaw és a sok-sok pletyka ellenére kiderült, hogy egyáltalán nem utálja őt.

Ki mondta, hogy nem helyeslem, hogy Jennifer Lawrence-szel van? Miért tenném ezt? Miért lenne probléma? - kezdte Gwyneth, majd így folytatta: Tisztelem őt, mint a gyermekeim apja... Ez az ő élete, az ő döntése és úgy gondolom, szereti annyira a gyerekeket, hogy nem lenne együtt valakivel, aki nem egy remek ember. De ha tévedtem, akkor visszajövök ide és elmondom.

Az éhezők viadala sztárját és a Coldplay frontemberét tavaly nyáron hozták szóba egymással először, októberben viszont már attól volt hangos a média, hogy szakítottak. Azonban nagyjából egy héttel ezelőtt újra együtt kapták őket lencsevégre, így már tényként közölték a hírt, hogy újra összejöttek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek