Starity

Benedict Cumberbatch Tahitin töltötte mézesheteit

2015. március 07. 20:08   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Benedict Cumberbatch és felesége, Sophie Hunter Valentin-napi házasságuk és az idei 87. Oscar-gála után Tahitira utaztak, hogy ott tölthessék nászútjukat.

hirdetés
Benedict Cumberbatch Tahitin töltötte mézesheteit

Nemrég számoltunk be arról, hogy a 38 éves színész Valentin-napra tűzte ki esküvőjét várandós feleségével, ezek után pedig természetesen jöhetett a nászút is. Viszont még a nyaralás előtt esedékes volt a 87. Oscar-díj-átadó, amelyen jelen voltak, mivel Benedictet jelölték a legjobb férfi színész címére a Kódjátszmában nyújtott alakításáért, de Eddie Redmayne A Mindenség elméletében nyújtott szereplése jobbnak bizonyult. Azonban a friss házaspár nem búsult és a gála utáni napon már indultak is nászutukra, Tahitira.

Miután elszabadultak Los Angelesből, a szerelmespár Bora Borán nyaralt egy luxusbungalóban, hogy ne találjanak rájuk és ne zaklassák őket, ugyanis teljes nyugalomban szerették volna élvezni az együttöltött időt. A pár az idei évre várja első gyermekét, épp ezért szerettek volna még egy kis kettesben töltött időt, mielőtt megérkezik a baba.

Teljesen nyugodtak és relaxáltak voltak, nem csináltak semmi mást, csak olvastak és úszkáltak a vízben. Benedict nagyon élvezte, hogy kikapcsolódhat, és hogy papucsban járkálhat, majd fejest ugorhat a gyönyörű türkizkék vízbe. Ezen kívül sokat olvasott és rengeteg képet készített a profi kamerájával mindenről, de legfőképp Sophie-ról – nyilatkozta egy szemtanú a friss házaspárról.

Sophie a legtöbb időt alvással és pihenéssel töltötte. Benedict mindig gondoskodott arról, hogy minden rendben legyen és vigyázott rá. Mindig bekente a hátát naptejjel és megcsókolta a nyakát – árulta el a forrás.

Minden reggel együtt reggeliztek a teraszon. Nagyon kényelmesek voltak az idejükkel, csak szürcsölgették az italaikat és nézték a vizet. Amikor pedig melegük lett, bementek az óceánba és úsztak egyet, de a legtöbb időt a lakásban töltötték – tette hozzá végezetül a forrás a pár nyaralásáról.

A Sherlock színésze a 2014-es év elején kezdett el találkozgatni újdonsült feleségével, majd novemberben jelentették be eljegyzésüket, idén januárban pedig arra is fény derült, hogy első közös gyermekük is úton van. Britanniában esküdtek meg, a szertartás egyszerű, de meghitt volt, és csak a szűk családi és baráti kört hívták meg az eseményre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek