Starity

Ők szívatják meg Justin Biebert

2015. március 11. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megvan, hogy kik égetik le az énekest a Comedy Central műsorában, a Roast of Justin Bieberben.

hirdetés
Ők szívatják meg Justin Biebert
Fotó: Billboard

Április elején kerül adásba a Comedy Central legújabb show-ja, melyben Justin Bieber leégetése lesz a cél. A kanadai énekes külön kérte a csatornát, hogy hadd lépjen William Shatner és Charlie Sheen nyomdokába, tehát egy egész sorozatot szenteljenek az ő alázásának.

A Comedy kezdetben visszautasította Biebert arra hivatkozva, hogy még nem csinált olyan hülyeséget, amivel szívatni lehetne egy egész műsorán át. Justin hát tette a dolgát, és botrányt botrányra halmozott – a köpködős ügyétől kezdve a rengeteg balesetén át egészen a letartóztatásáig. Így nem véletlen, hogy őt választották meg 2014 legrosszabb sztárszomdszédjának és végül a humorcsatorna is elérkezettnek látta a pillanatot, hogy  elkezdje leforgatni a Roast of Justin Biebert (magyarul: Égessük le Justin Biebert!).

Már a show promója is megtette a hatását: Biebs tojásdobálós ügyéből merítve fordult a kocka, és most a fiatal sztár testét borították be a tojásmaradványok. A kisvideó a rajongók és az utálók figyelmét is felkeltette, hiszen az előbbiek újra láthatták kedvencük kidolgozott felsőtestét, míg az antifanok a szenvedő Bieber ábrázatán szórakozhattak.

A napokban hullott le a lepel a szívatók kilétéről is: Snoop Dogg, Shaquille O’Neal, Ludacris, Hannibal Buress, Natasha Leggero is betehet a tinilányok kedvencének. Az egyik epizódból már meg is jelent egy előzetes, melyben Jeffrey Ross a kanadai énekes Calvin Klein-kampányát kifigurázva Lara Stone bőrébe bújt. A kissé elhízott, szőke parókában parádézó komikus szexuális ajánlatot is tesz az énekesnek, melyen már a csillag is felháborodott egy kissé. Felmerülhet bennünk a kérdés: Justin nem tudta, mire vállalkozott?

A műsort a hazai nézők is élvezhetik, ugyanis a magyar Comedy Centralon is sugározni fogják április elsején, este tízkor. A házigazda Kevin Hart lesz.


Fotó: Comedy Central

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek