Starity

Ellie Goulding feldogozta Hozier slágerét

2015. március 12. 17:05   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár órája került fel a YouTube-ra és a SoundCloudra az Ellie által énekelt dal, s máris hatalmas nézettséggel rendelkezik.

hirdetés
Ellie Goulding feldogozta Hozier slágerét

Nemrég jelent meg Ellie Goulding újabb hatalmas slágere, a Love Me Like You Do, de úgy látszik, az énekesnő nem pihen mostanában. Ezúttal nem saját dalt mutatott be, hanem épp ellenkezőleg. A híres ír énekes, Hozier egyéves slágerét dolgozta fel, a már majdnem mindenki számára ismert Grammy-díjas Take Me To Churchöt.

A dalt az énekesnő tegnap publikáta a SoundCloudon és a YouTube-on. Azóta már csaknem 80 ezres megtekintéssel és kétezer lájkkal büszkélkedhet a legnagyobb videómegosztón.

Ellie egyébként már több dalt is feldolgozott pályafutása során, például a Kodaline-től az All I Wantot, az Alt-J-től a Tessellate-et, vagy The Weekndtől a High For Thist, Véleményünk szerint Ellie most is csodásan teljesített, a feldolgozás nagyszerűre sikeredett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek