Starity

Selena Gomez cukinak tartja Zeddet

2015. március 25. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alli Simpson Show vendége volt a fiatal énekesnő, ahol nem meglepő módon Zeddről faggatták.

hirdetés
Selena Gomez cukinak tartja Zeddet

Selena Gomez nemrégiben a Radio Disney műsorának, az Alli Simpson Show-nak volt a sztárvendége. Az amerikai énekesnőt Alli nem meglepő módon Zeddről faggatta, és bár Gomez kisasszonynak nem szokása kiteregetni magánéletét, készségesen beszélt kollégájáról.

Ő [Zedd] egy cuki kis német és nagyon szép szemei vannak. Nagyon édes és vicces. Tisztelem, mert tudja, hogy meghatározó EDM-művész, és hogy folytatnia kell ezt a műfajt, de mégsem csak a karrierjének él. Tényleg sok időt töltöttünk együtt e felvétel miatt. Azt akarta, hogy érezze a lírai tartalmat benne az, aki énekli a dalt, és úgy is énekeljék az emberek. Nagyszerű és tehetséges előadó – mesélte a 22 éves sztár.

Továbbá Selena is kitért különös találkozásukra, melyről korábban már Zedd is beszélt: a DJ-nek mosdóba kellett mennie, ezért bement abba a stúdióba, ahol a színésznő is dolgozott. A  két előadó össze is futott a helyszínen, és megbeszélték, hogy összeállnak egy közös dal erejéig, bár ha hihetünk a pletykáknak, mára már több van köztük, mint munkakapcsolat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek