Starity

Justin Bieber hét főbűne – ezekért kell égnie

2015. március 27. 08:08   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közeledik a nagy nap: Justin Biebert végre nyilvánosan beégetik. A tinisztárból botrányhőssé avanzsált énekest március 30-án állítják pellengérre a Comedy Central Égessük le Justin Biebert! (Roast of Justin Bieber) című műsorában, de a magyar nézőknek is csak 48 órát kell várniuk, hogy a magyar humorcsatornán lássák Bieber megsemmisülését.

hirdetés
Justin Bieber hét főbűne – ezekért kell égnie
Fotó: Peter Yang

Justin Bieber alighanem napjaink legmegosztóbb jelensége. A kigyúrt testű, ám lányos arcú bálványtól a legutóbbi botrányszéria miatt meglehetősen sok rajongó elpárolt, csak az igazi belieberek tartottak ki mellette. Április elsején 22:00-kor a magyar humorcsatornán látható lesz, hogyan alázzák porrá, pontosabban égetik le Justin Biebert. Hogy miért is kell őt égetni? Íme Justin Bieber hét főbűne. 

Leköpi a saját rajongóit

Turnéjának torontói állomásán leköpött szállodai szobájának erkélyéről – egyenesen a balkon alatt sikítozó lánytömeg közé. A köpködést később tagadta, sőt, azt állította, hogy nyál helyett a rajongók forró csokit és szerenádot kaptak, azonban ennek ellenkezőjéről tanúskodnak a sajtót bejárt fotók. 

Egy vérbeli tuskó

Bieber nem csak jólneveltségéről, de empátiájáról és történelmi műveltségéről is tanúbizonyságot tett turnéja amszterdami megállójában. Az Anne Frank emlékmúzeumban a popsztár a következő sorokat írta a vendégkönyvbe: „Anne egy nagyszerű lány volt. Remélhetőleg ő is a rajongóm lett volna.”

hirdetés


Fotó: Peter Yang

Tud bánni a nőkkel

Miután Selena Gomezről hosszas győzködés után leimádkozta a szüzességgyűrűt, egy bordélyházból kijövet kapták lencsevégre a fiatal botrányhőst. 2014 augusztusában Orlando Bloommal keveredett verekedésbe, mert állítólag túl sokat legyeskedett Bloom 31 éves exfelesége, a fehérneműmodell Miranda Kerr körül.  

Egy igazi példakép a fiatalok számára

Jó botrányhőshöz illően Bieber a nőügyek mellé begyűjtött egy-két droggal és alkohollal kapcsolatos letartóztatást is. 2013-ban a svéd határon nagy mennyiségű kábítószert és fegyvereket talált a rendőrség Justin turnébuszában. 

Jól viseli a hírnevet

Justinnál nem egyszer húzták ki a gyufát a paparazzók. Párizsban a hotel felé menet az énekes többször behúzott az egyik fotósnak, majd Londonban újra összetűzésbe keveredett egy fényképésszel, akit Justin testőre mentett meg az énekes halálos öklétől. Valószínűleg a mai napig ez az egyik legviccesebb videó az interneten.

Lépten nyomon barátokat szerez

Justin gyorsulási versenyt játszott Ferrarijával a kertvárosban, amikor szomszédja megkérte, hogy fejezze be, mert emberek életét sodorja veszélybe. Az énekes erre önmagához hű, szofisztikált választ adott: megdobálta tojással a szomszéd házát, aki 80 ezer dollárra perelte a popsztárt. 

Graffitivel piheni ki a stresszt

A kanadai énekes nemrég fedezte fel magában a vágyat, hogy egyéb művészeti ágazatokban is kipróbálja magát. Sajnos amit ő hobbinak hív, azt a brazil rendőrség vandalizmusnak, főleg ha a firkálmány látványosan rasszista jegyeket mutat. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek