Starity

Selena Gomez őszintén örült Justin sikerének

2010. szeptember 14. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban az USA-ban megrendezett MTV Video Music Awards díjátadón sok sztár vett részt, köztük talán a világ két legnépszerűbb tinisztárja, Selena Gomez és Justin Bieber.

hirdetés
Selena Gomez őszintén örült Justin sikerének

Selena Gomez ugyan nem nyert díjat, de Justin Bieber igen, aki állítólag jó barátja. Justin lett a legjobb új előadó kategória nyertese.

Selena és Justin az örömhír hallatára egymás nyakába borultak. „Őszintén örülök Justin sikerének szerintem megérdemelte, mivel tehetséges és nagyon jó fej srác. Jó barátok vagyunk, de semmi több. Félreértés ne essék!” – nyilatkozta Selena.

Miss Gomez vajon csalódott-e, hogy nem nyert díjat? „Abszolút nem vagyok csalódott, szerintem mindenki megérdemelte a díját. Tisztában vagyok vele, hogy én sem nyerhetek mindig. Nincs semmi okom a csalódottságra, hiszen a Wizards of Wawerly Place filmváltozata Emmy-díjat nyert, és számomra ez nagy szó.” – magyarázta.

Justin szerint egyébként Selena nagyon csinos volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek