Starity

Pornózni akar VV Cristofel

2015. április 04. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pénz miatt pornózásra adná fejét a kubai macsó, így hamarosan egy próbafelvételre is sort kerítenek.

hirdetés
Pornózni akar VV Cristofel
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ ötödik szériájának skalpvadásza, Pittman Cristofel bár már a legelső párbaj során kiesett, neve mégis gyakran a magazinok címoldalán szerepelt, mivel botrányt botrányra halmozott. Nem csak nőügyeitől és dührohamaitól volt hangos a sajtó és az internet, hanem „zenei karrierjétől” is, legutóbb pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy melegprostiként árulta magát.

Úgy tűnik, a szex és a pénz számára még mindig elválaszthatatlan, ugyanis bár jelenleg még a 25 éve pornóproducerként tevékenykedő Gian Franco budapesti éttermében pincérkedik, hamarosan megveti lábát – meg a lábát is – a felnőtt filmek világában.

Pultosként sem csalódtam benne, de beszélgettünk arról, hogy igazából a pornóiparban lenne a helye. El tudom képzelni, hogy ő lesz a világhírű Rocco Sifredi méltó utódja. Cristofel jóképű, magas, alkatilag tökéletes, vagyis simán a helyébe léphet, ha tehetséges lesz a műfajban, főként, mert őt aztán a kamerák tényleg nem zavarják. Nemsokára castingoljuk, felveszünk vele egy rövid próbafelvételt, ahol kiderül, mit tud – árulta el a Blikknek Franco, aki azzal is eldicsekedett, hogy többek között Henger Éva, Ambrus Mercédesz, Staller Ilona „Cicciolina” és Moana Pozzi karrierjét is ő egyengette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek