Starity

Újabb fellépőket hozott el a Sziget

2015. április 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellie Goulding, Robbie Williams, Marina And The Diamonds és a Florence & The Machine mellett újabb nagy nevekkel bővült a 2015-ös Sziget repertoárja.

hirdetés
Újabb fellépőket hozott el a Sziget

Hazánk legnépszerűbb fesztiválja az idei szezonban sem okoz csalódást, ugyanis a szervezők olyan előadókat szerződtettek, mint Ellie Goulding, Robbie Williams, Martin Garrix, Paloma Faith vagy Jamie Woon – csak hogy néhány nevet említsünk.

A tegnapi napon azonban megérkezett az újabb frissítés, így megtudhattuk, hogy a fent említett előadók mellett színpadra áll majd Avicii, a Limp Bizkit, a Hollywood Undead, a SOJA és a The Gaslight Anthem is.

Sziget presents: Avicii ▲ Limp Bizkit ▲ Cro ▲ SOJA ▲ THE GASLIGHT ANTHEM ▲ Hollywood Undead ▲ Dj Marky & Stamina MCTickets and more information: www.szigetfestival.comJegyek és további infók: www.sziget.hu

Posted by Sziget Festival Official on 2015. április 16.

Természetesen még messze nem teljes az idei Sziget line-upja, ugyanis az elkövetkező hónapokban még bővítésre kerül a lista. A jelenlegi állás szerint csupán a fellépők és programok 31,8%-a került bejelentésre, így az érdeklődők előtt még izgalmakban bővelkedő hetek állnak. Ám nem árt igyekezniük az idén is a Szigeten bulizóknak, ugyanis a kedvezményes jegyek elővételének első köre április 30-án éjfélkor lezárul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek