Starity

Ismét stúdióba vonult Lea Michele

2015. április 19. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten hozzálátott második lemezének munkálataihoz a színész-énekesnő.

hirdetés
Ismét stúdióba vonult Lea Michele
Fotó: Fox

2014-ben dobta piacra első stúdióalbumát Lea Michele, mely a Louder címet viseli. A korong nagy sikert aratott, így négy dalt is kiadtak róla kislemez formájában, kettőhöz pedig videoklip is készült.

Bár a fiatal tehetség két héttel ezelőtt legújabb, Kate Uptonnal közös filmjét, a The Layovert is elkezdte forgatni, és Ryan Murphy ősszel induló horrorvígjáték-sorozatán, a Scream Queensen is folyamatosan dolgozik, most úgy döntött, itt az ideje, hogy újabb dalok felénekléséhez is hozzálásson.

Lea a héten két fotót is megosztott Instagram-oldalán, melyek a stúdióban készültek és boldogan újságolta el rajongóinak az örömhírt: Hát itt vagyunk... Visszatértem a stúdióba, hogy elkezdjem a második albumomat! Annyira izgatott vagyok, és több mint hálás, hogy ilyen életet élhetek és erősnek, boldognak érezhetem magamat. Alig várom, hogy mindezt feltehessem a következő lemezemre!

Fotók: Instagram/Lea Michele

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek