Starity

Klippremier: Papa Roach feat. Maria Brink – Gravity

2015. április 22. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon debütált hivatalosan a Papa Roach Gravity című szerzeményéhez forgatott kisfilmje, melyben az In This Moment frontasszonya, Maria Brink működött közre.

hirdetés
Klippremier: Papa Roach feat. Maria Brink – Gravity
Fotó: Tattoo Magazine

Január 27-én került az üzletek polcaira a vacaville-i csapat kilencedik, F.E.A.R. (Face Everything And Rise) címre keresztelt stúdióalbuma az Eleven Seven Music gondozásában, melynek címadó dalával még novemberben megismerkedhettünk. A lemez első kislemezes dalaként maga a F.E.A.R. debütált, és ugyan volt szó arról, hogy a Falling Apart követi a sorban, a srácok végül a korong legerősebb dala, a Maria Brinkkel közösen rögzített Gravity mellett döntöttek.

Akárcsak a Face Everything And Rise esetében, úgy a Gravitynél is a csapat frontembere, Jacoby Shaddix ült a rendezői székbe, és munkájának gyümölcseként egy visszafogott, letisztult és érzelmes kisfilmet kaptunk. Érdekesség, hogy a két hónappal korábban kiszivárgott kisfilmet a kritikusok máris Eminem és Rihanna duettjéhez, az ugyancsak érzelmes Love The Way You Lie-hoz hasonlítják.

A Gravity egyfajta tanúbizonyság azon párok számára, akik hozzám hasonlóan egy sérült kapcsolatban élnek, de a lényeg az, hogy túl lehet jutni a nehézségeken. A feleségem a gravitációm, ő tart életben – nyilatkozta Shaddix a dal kapcsán nemrégiben.

További érdekesség, hogy a dal már nagyrészt elkészült, amikor képbe került az In This Moment frontasszonya. Az ötlet, hogy szeretnénk egy vendégelőadót, akkor jött, amikor a refrénen dolgoztunk. Arra gondoltunk, hogy Maria tökéletes lenne a szerepre – árulta el Tobin Esperance basszusgitáros.

A látvány önmagáért beszél, ahogyan Maria a színpadon vagy azon kívül mozog... lebilincselő a jelenléte. Így, ahogy van, csodálatos – avatta be az érdeklődőket a forgatás kulisszáiba Ezio Lucido társrendező. Szerettük volna szó szerint a világűrt reprezentálni, és azt hiszem, ez tökéletesen sikerült. 150 felfüggesztett villanykörtét használtunk a Theatre DeVille-ben.

A zenekar jelenleg az Egyesült Államokban turnézik, európai fellépéssorozatuk pedig júniusban veszi kezdetét, melynek keretein belül hazánkban is tiszteletét teszi majd a négyes Budapesten a Barba Negra Trackben június 14-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek