Starity

Johnny Depp keresett idén a legtöbbet filmmel

2010. szeptember 15. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres színész, Johnny Depp valószínüleg a karrierje csúcsán van, hiszen az elmúlt 12 hónapban 50 millió dolláros bevételt halmozott fel.

hirdetés
Johnny Depp keresett idén a legtöbbet filmmel

A Karib-tenger kalózai sztárja tavaly „csupán” a tizedik helyen végzett a Forbes magazin felmérése szerint, 2010-re viszont átvette az első helyet a leggazdagabb férfi színészek listáján.

Johnny Depp, mint tudjuk, jelentős összeget markolt fel az Alice csodaországban című filmben nyújtott alakításáért, melyben az őrült kalapost játszotta nagyon meggyőzően. Persze a jövőben sem kell majd szűkölködnie, mert nemrég írta alá a The Tourist című filmben való szereplést, ezért 15 millió dollárt vághat majd zsebre.

A lista második helyén Ben Stiller áll, aki 38 millió dollárt keresett az Éjszaka a múzeumban második részével,  valamint az Apádra ütök és a Vejedre ütök folytatásával.

A harmadik helyen Tom Hanks. Ő 30 millió dollárral lett gazdagabb egy év alatt, míg a dobogóról lecsúszó Adam Sandler 26, 6 milliót tehetett zsebre.

Az első tízben olyan neveket találhatunk még, mint Leonardo DiCaprio (18, 6 millió dollár), Daniel Radcliffe (16, 6 millió dollár), Robert Downey Jr. (14, 6 millió dollár), Tom Cruise (14, 6 millió dollár), Brad Pitt (13, 3 millió dollár) és George Clooney (12, 6 millió dollár).

Viszont el kell ismerni, hogy Johnny Depp bizonyított is ezért a pénzért!
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek