Starity

Kozsóra rá sem ismerni – 30 kilót fogyott

2015. május 12. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megújult imidzzsel tér vissza a szórakoztatóiparba a súlyos betegségéből felépült retrosztár. Életmódot váltott és ledobott magáról 30 kilót, a jól ismert tincset pedig szakállra váltotta.

hirdetés
Kozsóra rá sem ismerni – 30 kilót fogyott
Fotó: Youtube

Kozsót tavaly novemberben operálták agyértágulattal. Állapota rettentően súlyos volt, sokak gondolták úgy, hogy Kozsó talán már soha többet nem tér vissza. Ezt kihasználva a rosszakarói már a halálhírét keltették. Sokáig nem is lehetett semmit hallani felőle, ami pluszaggodalomra adott okot, de most az Ámokfutók frontembere megtörte a csendet és videoüzenetben üdvözölte rajongóit.

Az énekes megdöbbentő változáson ment át a műtét, majd az azt követő rehabilitáció alatt, így szinte alig lehet ráismerni: arca sokkal soványabb lett, és a legendás tincs sincs már meg. Utóbbitól valószínűleg az operáció miatt volt kénytelen megszabadulni, de az még kérdéses, hogy egyáltalán vissza akarja-e növeszteni.

A műtétje óta sokszor kellett kiállni Kozsóért, de szívesen tettem, hiszen a 90-es évek egyik legnagyobb popelőadójáról beszélünk. Vele és kedvesével napi szinten tartom a kapcsolatot, próbáltam végigkövetni az amerikai gyógykezelését is. Örömmel jelenthetem be, hogy Kozso júniusban hazajön, és újra hallhatjuk a legendás Ámokfutók-dalokat a retrofesztiválokon. Azt gondolom, hogy ez közös siker a Mesterrel, arra kérek mindenkit, hogy most szorítson neki, hogy egy ilyen súlyos betegség után vissza tudjon térni szeretett közönsége elé, a számára a világot jelentő színpadra!mondta a Borsnak Mára Krisztián, az I Love Retro menedzsere, aki hozzátette, hogy Kozsó testileg és lelkileg is kirobbanó formában várja a visszatérést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek