Starity

Colin Firth vitorlázni tanul

2015. május 20. 11:11   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol színész egy életrajzi drámában tűnik fel legközelebb, mely szerep kedvéért meg kell tanulnia a nyílt vízen vitorlázni.

hirdetés
Colin Firth vitorlázni tanul

Az 54 esztendős színészt a különös és megrázó sorsú amatőr vitorlázó, Donald Crowhurst bőrében láthatja viszont hamarosan a nagyérdemű. Ahhoz pedig, hogy hitelesen meg tudja formálni az üzletember figuráját, elengedhetetlen, hogy mielőbb némi vitorlázással kapcsolatos jártasságra is szert tegyen.

Az egyelőre cím nélküli projekt főhőse bevallotta, hogy kifejezetten érdekesek számára ezek az új ismeretek, azonban az apró méretű kabinban való lét meglehetősen megterhelő és bonyolult. Rendkívül kis térben kell tenni a dolgod, és ez nagyon nehéz – mondta el a művész.

Firth korábban úgy nyilatkozott, hogy szívesen lecserélné a romantikus filmeket és vígjátékokat az akciófilmekre, mivel roppant módon élvezte legutóbbi mozis produkciója, a Kingsman munkálatait, ahol a bunyós jelenetek jelentős részét dublőr nélkül, saját maga hajtotta végre: Azt hiszem, ez a meghallgatás. Ha átmentem rajta, akkor ők hívnak engem és én benne leszek.

A színész által jelenleg forgatás alatt álló dráma végigköveti Crowhurst katasztrofális kísérletét, hogy megnyerje az 1968-as Golden Globe-versenyt. Mindezt annak érdekében, hogy a csőd felé sodrodó vállalkozását a nem kevés pénznyereményből megmenthesse. A filmet James Marsh rendezi, Colin Firth partnere pedig a korábbi pletykákkal ellentétben végül mégsem Kate Winslet lett, aki az utolsó pillanatban visszamondta a szerepet. Helyette Donald feleségét Rachel Weisz alakítja majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek