Starity

Júniusban jön A szürke ötven árnyalatának folytatása

2015. június 01. 16:04   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az E. L. James által írt trilógiának idén sem lesz vége. Ma bejelentette az írónő, hogy idén júniusban jelenik meg a Christian szemszögéből íródott könyve, mely a Grey címet kapta.

hirdetés
Júniusban jön A szürke ötven árnyalatának folytatása

Az egyszer biztos, hogy A szürke ötven árnyalata-trilógia világhírűnek mondhatja magát, hiszen millióan vásárolták meg a könyveket, idén már filmen is megnézhetik az érdeklődők, sőt, borokat is készítettek a regénysorozat kapcsán.

A brit írónő agyából kipattanó erotikus regény viszont megosztotta az olvasókat, rengeteg rajongóval és utálóval is rendelkezik az Árnyalat-trilógia. A mai napon azonban megtudhattuk, hogy az idei év egyik legvitatottabb könyvének új része fog megjelenni, ami már Christian látószögéből lett megírva.

Helló mindenkinek. Mindenkinek, aki kérdezte tőlem, hogy mikor jelenik meg Christian szemszögéből a könyv, elmondom, hogy június 18-án fog, a születésnapján. A címe Grey lesz. Remélem, mindenkinek tetszeni fog – olvashatjuk Erika Instagram-oldalán, amihez rögtön a könyv borítóját is közzétette.


A könyv hivatalos borítója | Instagram/E. L. James

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek