Starity

Ősszel jön Spielberg és Tom Hanks hidegháborús filmje

2015. június 11. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a valós eseményeken alapuló Bridge of Spies című thriller első előzetese.

hirdetés
Ősszel jön Spielberg és Tom Hanks hidegháborús filmje

Ahogy arról már tavaly áprilisban is beszámoltunk, a Ryan közlegény megmentése, a Kapj el, ha tudsz! és a Terminál után újabb közös alkotással jelentkezik Tom Hanks és Steven Spielberg. Az igaz történeten alapuló thriller a Bridge of Spies címet viseli és a hidegháború idején játszódik.

Hanks egy James Donovan nevezetű amerikai biztosítási ügyvédet alakít, akit a CIA bérel fel annak érdekében, hogy sikeresen kimentsenek egy Szovjetunióban őrizetbe vett pilótát. Az ügy azonban nem várt fordulatokat vesz és mindenkire veszély leselkedik.

Az Egyesült Királyságban október 9-én mutatják be a filmet, majd Izraelben, Hollandiában, Ausztriában, az Egyesült Államokban, Portugáliában, Ausztráliában, Brazíliában, Franciaországban, Görögországban, Belgiumban, Dél-Afrikában, Oroszországban, Németországban és Olaszországban is lezajlanak a premierek. Arról egyelőre nincs hír, hogy hazánkban játsszák-e majd a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek